Onze service

IDS biedt u een service die u volledig ontzorgt in uw communicatie naar de patiënt in de wachtkamer.

Ondersteunend

U kunt zelf gemakkelijk uw eigen informatie over uw huisartsenpraktijk op uw scherm plaatsen. Voorbeelden zijn openingstijden, de aanwezige huisartsen, lokaal nieuws en ad-hoc informatie. Dit kunnen wij ook kosteloos voor u doen.

Wachtkamerbeleving

Het beeldscherm geeft een moderne uitstraling aan uw praktijk of gezondheidscentrum. Het verzacht de wachttijd voor uw patiënten door de geanimeerde en gevarieerde informatie en heeft een educatieve en preventieve werking.

Relevant & tijdbesparend

Naast uw eigen informatie, plaatsen wij ook relevante gezondheidsinformatie van onder andere: Thuisarts.nl, het RIVM, KWF, de Hartstichting, NHG, Voedingscentrum, healthQuiz.nl, etc. Uw scherm blijft dus up-to-date zonder dat u er omkijken naar heeft. Ook plaatsen wij informatie m.b.t. periodieke, thematische onderwerpen zoals: zon verstandig, veilig op reis, Stoptober, Week van de teek, etc.

All-inclusive

IDS biedt u een all-inclusive service. Het beeldscherm, de installatie, de software, de service, de content, het plaatsen van uw eigen content en het onderhoud zijn allemaal inbegrepen in een overzichtelijke bijdrage van 1 euro per dag exclusief BTW (op basis van een vijfjarig contract). Er zijn geen additionele kosten.

Wat komt er op uw wachtkamerscherm?

Wat krijgt u voor €1,- per dag?

Onderhoud

Bij schade aan het scherm, zullen wij deze kosteloos repareren of vervangen.

Beeldscherm

IDS Nederland levert en plaatst het nieuwste 43" professionele LED digitale informatiescherm in de wachtkamer.

Installatie

Onze installateurs zullen ervoor zorgen dat uw scherm hangt en klaar is voor gebruik.

Software

Wij zorgen kosteloos voor informatieve slides in uw eigen huisstijl met behulp van aangeleverde formats. De software biedt u ook de mogelijkheid om dit zelf op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze in te vullen.

Support

Voor het plaatsen van praktijkinformatie krijgt u een duidelijke uitleg en gebruiksaanwijzing. Mocht u er niet uitkomen, staat onze helpdesk telefonisch voor u klaar.

Content

Naast uw eigen informatie, plaatsen wij ook relevante gezondheidsinformatie van onder andere: Thuisarts. nl, het RIVM, KWF, de Hartstichting en healthQuiz.nl

Geïnteresseerd in een wachtkamerscherm?
Neem contact met ons op!

Stuur een bericht, bel met ons kantoor óf plan direct een vrijblijvende afspraak.

Plan een afspraak
of bel met ons kantoor
070 364 42 96

Ruim 2600 Healthcare Professionals gingen u voor!

Onze partners

IDS heeft een zeer brede samenwerking met alle relevante organisaties in de gezondheidszorg: de overheid, non-profit, patiëntenverenigingen en gezondheidsorganisaties. Onze partners leveren niet alleen actuele informatie over ontwikkelingen in de gezondheidszorg, maar bovendien zorgen zij er mede voor dat wij het Digitale Informatiesysteem voor dit zeer aantrekkelijke tarief kunnen aanbieden.

Wilt u een vrijblijvende demonstratie?